Lid worden

Wilt u betrokken zijn bij en tijdig geïnformeerd worden over ontwikkelingen in de vermogensbeheer en advies branche? Wees dan welkom en vraag hier uw lidmaatschap aan.

Kom naar onze actuele en hoogwaardige ledenbijeenkomsten, thema workshops en ledenvergaderingen. Met sprekers vanuit toezicht en overige stakeholders van onze branche en bestuursleden van de VV&A die graag de kennis delen voor de specifieke aandachtsgebieden van de financiële sector. Bovendien vervult de VV&A de rol van centraal platform voor en door de beroepsgroep en vertegenwoordigt haar leden permanent bij het overleg met toezichthouders en andere beleggingsondernemingen.

Voordelen lidmaatschap

• Gratis toegang tot alle ledenbijeenkomsten, workshops en ledenvergaderingen
• Periodieke nieuwsbrief met gratis toegang tot het besloten online nieuws gedeelte
• VV&A branche alerts met gratis toegang tot het besloten online nieuws gedeelte
• Gratis toegang tot de online bibliotheek
• Gratis toegang tot het besloten traditionele VV&A Jaardiner
• Online en persoonlijke ondersteuning bij branche gerelateerde kwesties
• Profiel op de VV&A website
• Vermelding lidmaatschap op eigen site

VV&A lidmaatschap

Wanneer u als rechtspersoon een beleggingsonderneming bent met AFM vergunning ex art. 2:96 Wft kunt u lid worden van de VV&A. Het lidmaatschap geldt voor tenminste 1 contributiejaar. Jaarlijkse contributie €1.800,- en contributies zijn vrijgesteld van btw. In geval van lidmaatschap vanaf 1 juli wordt voor het lopende contributie jaar de helft in rekening gebracht.

Geassocieerd lidmaatschap

Mocht u niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen maar wel een professionele binding hebben met beleggingsondernemingen, dan kunt u het geassocieerd lidmaatschap aanvragen. U geniet dan van alle voordelen van het lidmaatschap, alleen heeft u geen stemrecht. Dit lidmaatschap is onder voorbehoud van goedkeuring door het bestuur van de VV&A en geldt voor tenminste 3 jaar. Jaarlijkse contributie €1.900,- en contributies zijn vrijgesteld van btw. In geval van lidmaatschap vanaf 1 juli wordt voor het lopende contributie jaar de helft in rekening gebracht.

Conform de VV&A statuten geldt een schriftelijke opzegtermijn van minimaal 3 maanden voor het einde van het kalenderjaar.