VV&A Walking Dinner donderdag 19 mei 2022

Met veel plezier berichten wij u dat het reeds aangekondigde VV&A Walking Dinner op donderdag 19 mei a.s. gaat plaatsvinden.

Om 17.00 uur bent u van harte welkom in Brasserie Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel. Dit VV&A event is exclusief toegankelijk voor (geassocieerde) leden, duurt tot ongeveer 21.00 uur en heeft een informeel karakter. Het belangrijkste doel is elkaar weer te zien, bij te praten en samen vooruit te kijken. Natuurlijk onder het genot van diverse gerechtjes en drankjes.

Lees verder

Details ledenbijeenkomst (9 februari 2022)

Vanmiddag vindt de VV&A online ledenbijeenkomst plaats. Het bestuur deelt met u de kennis over lopende en toekomstige VV&A dossiers, zoals aankomende nieuwe wet- en regelgeving, dialogen met de toezichthouders en nieuwe informatie verzoeken.

De Autoriteit Financiële Markten geeft u een korte update over het Wwft- en Sw-toezicht. Charco & Dique belicht SFDR – Hoe nu verder? En door Hart advocaten worden de schijnwerpers onder meer gezet op de Geschiktheidstoets.

Lees verder

Online VV&A ledenbijeenkomst woensdag 9 februari a.s.

We nodigen u van harte uit voor de eerste VV&A ledenbijeenkomst van 2022 die op woensdag 9 februari a.s. om 15.00 uur online plaats zal gaan vinden. Wij delen dan met u de kennis over alle lopende en komende VV&A dossiers en zetten de schijnwerpers specifiek op onder meer de uitkomsten onderzoek geschiktheidstoets en de nieuwe leidraad advies- en vermogensdienstverlening.

Lees verder

VV&A Jaardiner wordt uitgesteld

Het bestuur heeft vanzelfsprekend besloten om het traditionele VV&A Jaardiner uit te stellen. Als gevolg van de geldende coronamaatregelen is het organiseren van ons diner in de Koninklijke Industrieele Groote Club op 2 december a.s. niet mogelijk.

Lees verder