Bestuurswisseling

De voorzitter van het bestuur van de VV&A, de heer Theo Andringa, kondigde in zijn speech tijdens het traditionele jaardiner de volgende  bestuurswisseling aan:

“Met het zicht op de verschillende termijnen binnen het bestuur en de bijbehorende einddata, hebben Bart Tishauser en ikzelf vorig jaar zomer binnen het bestuur aangegeven, dat wij in de zomer van 2020 onze stokjes willen overdragen. Vanaf juli dit jaar zal Steven Sarphatie het voorzitterschap onder zijn hoede nemen. Erik Bakker, Jolmer Gerritse en Martijn Receveur blijven in het bestuur en twee nieuwe bestuursleden zullen deel gaan uitmaken van het VV&A bestuur.”

Wij nodigen u van harte uit om u kandidaat te stellen voor een functie binnen ons bestuur. U leest hier informatie over het profiel en de procedure.

Vanzelfsprekend blijven we ook deze komende maanden met z’n 6-en ons VV&A bestuurswerk doen. Zo wordt er nu alweer hard gewerkt aan de reacties op consultaties en zijn de voorbereidingen voor het programma van onze volgende ALV en ledenbijeenkomst op 31 maart a.s. al in volle gang.

Natuurlijk bent u van harte uitgenodigd om met één van ons contact op te nemen om meer informatie te krijgen over de vacante posities binnen het bestuur.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van de VV&A,

Theo Andringa
Voorzitter