Golfdag groot succes!

In een ontspannen (weliswaar warme) setting werd de middag niet alleen benut om met elkaar te golfen maar juist ook om informeel bij te praten. Een nieuw initiatief dat door de deelnemers buitengewoon gewaardeerd werd! De eerste winnaar van de VV&A golfdag is René Kirkels. Hij mag een jaar lang de fel begeerde wisselbeker op kantoor showen. Ook was er een overall winner bij de clinic, namelijk Rogier The. Hij bezit zoveel talent dat nu al vast staat dat hij volgend jaar met de wedstrijd zal meedoen. Het succes van dit jaar krijgt zeker een vervolg op 23 juni 2020. Zet deze datum dus alvast in uw agenda.

Lees verder

VV&A Golfdag op 25 juni 2019!

Op 25 juni a.s. zal de eerste VV&A Golfdag plaatsvinden op golfcentrum De Hoge Dijk in Amsterdam. Aanvang 12.00 uur met na afloop een borrel en aansluitend BBQ. U kunt deze dag deelnemen aan de wedstrijd of aan de clinic.

Lees verder

Aanvragen LEI codes

Het aanvragen van een LEI kan eenvoudig via de Kamer van Koophandel. Het eenmalig registratietarief van een LEI bedraagt Euro 65,00 exclusief BTW. Alle informatie met betrekking tot het aanvragen van een LEI (inclusief het LEI-aanvraagformulier) kunt u hier lezen.

Lees verder

Bestuursleden herkozen in VV&A bestuur

De heren Theo Andringa, Martijn Receveur, Steven Sarphatie en Bart Tishauser zijn door de Algemene Ledenvergadering herkozen als bestuurslid van de VV&A. Voorafgaand aan de ALV vond de ledenbijeenkomst plaats. Alle presentaties staan op het besloten gedeelte van deze site.

Lees verder