VV&A Golfdag op 25 juni 2019!

Op 25 juni a.s. zal de eerste VV&A Golfdag plaatsvinden op golfcentrum De Hoge Dijk in Amsterdam. Aanvang 12.00 uur met na afloop een borrel en aansluitend BBQ. U kunt deze dag deelnemen aan de wedstrijd of aan de clinic.

Lees verder

Aanvragen LEI codes

Het aanvragen van een LEI kan eenvoudig via de Kamer van Koophandel. Het eenmalig registratietarief van een LEI bedraagt Euro 65,00 exclusief BTW. Alle informatie met betrekking tot het aanvragen van een LEI (inclusief het LEI-aanvraagformulier) kunt u hier lezen.

Lees verder

Bestuursleden herkozen in VV&A bestuur

De heren Theo Andringa, Martijn Receveur, Steven Sarphatie en Bart Tishauser zijn door de Algemene Ledenvergadering herkozen als bestuurslid van de VV&A. Voorafgaand aan de ALV vond de ledenbijeenkomst plaats. Alle presentaties staan op het besloten gedeelte van deze site.

Lees verder

Provisieverbod wordt niet aangepast

De inspanningen van de VV&A hebben er mede toe geleid dat het Ministerie van Financiƫn heeft besloten om het provisieverbod niet aan te passen. Het voorgenomen verbod, inhoudende dat geen beloning vanaf de beleggingsrekening mag plaatsvinden, gaat dus niet door.

Lees verder