Presentaties ledenbijeenkomst 18 juni

Op de druk bezochte ledenbijeenkomst van 18 juni jl. werden leden door het bestuur samen met Charco & Dique bijgepraat over alle lopende dossiers. Ook werd een doorkijk in de toekomst van financiële dienstverlening gegeven.

Lees verder

Presentaties ledenbijeenkomst 19 maart jl.

Dinsdag 19 maart stonden op de zeer druk bezochte ledenbijeenkomst drie onderwerpen centraal. Dit waren de dossier update door het bestuur, duurzaamheid & vermogensbeheer door KPMG en kostentransparantie & product governance door de AFM.

Lees verder

Aanmelden ledenbijeenkomst 26 juni

De aanmelding voor onze volgende ledenbijeenkomst op 26 juni is gestart, u kunt zich hier aanmelden!

Deze middag kunt u natuurlijk weer rekenen op nieuws over alle lopende dossiers, waaronder de midkoers, kostentransparantie, marktmonitor en de Wwft. We zetten de schijnwerpers ook op de technologie, die het steeds eenvoudiger maakt om klanten te (ver)leiden naar een besluit. Hoe kijkt de AFM aan tegen “Nudging”? En wat mag binnen het juridisch kader? Wanneer wordt leiden misleiden? Kortom, u wordt bijgepraat over de ontwikkelingen in zorgplicht in de digitale dienstverlening.

Meer details over het programma volgen, maar meldt u zich nu aan en
zet 26 juni vast in uw agenda!

De bijeenkomst vindt (bij uitzondering) dit keer plaats in:
Hotel De Witte Bergen in Eemnes

Lees verder

Bestuur geeft dossier update tijdens ledenbijeenkomst

Het bestuur heeft tijdens de ledenbijeenkomst op 5 april de update gegeven over alle lopende dossiers. Zaken zoals de prioriteiten van toezicht van de AFM inzake MiFID II, nieuw onderzoek kostentransparantie Ex ante en de planning van de uitvraag inzake de kwaliteit van beleggingsbeleid kwamen aan de orde. De volledige presentatie kunt u hier lezen.

Lees verder