VV&A draagt bij aan campagne ‘Investeren in de Toekomst’

Vandaag wordt de campagne ‘Investeren in de Toekomst’, online en als bijlage bij Elsevier Weekblad, gelanceerd. De VV&A heeft aan deze campagne haar inhoudelijke bijdrage geleverd.

Onze voorzitter Theo Andringa benadrukt het belang van het maken van een plan en het tijdig starten met het opbouwen van vermogen. Lees het hele artikel hier: Vermogen opbouwen duurt even “wees slim en begin op tijd”.

Lees verder

Woensdag 29 juni VV&A ledenbijeenkomst en ALV

ESG en DNB staan 29 juni a.s. centraal tijdens deze ledenbijeenkomst. In het afgelopen jaar hebben we u geïnformeerd over de wijzigingen die ESG met zich meebrengt. Bent u inmiddels goed voorbereid? En, bent u bekend met de duurzaamheidsvoorkeuren die u vanaf 2 augustus a.s. bij uw clienten uit moet vragen? Deze middag gaan we onder andere op deze thema’s in. Ook komt De Nederlandsche Bank u graag bijpraten over de veranderingen in het toezicht in het kader van ICLAAP/SREP.

Lees verder

Kifid presenteert vandaag haar jaarverslag 2021

In 2021 heeft Kifid in totaal 3.019 klachten van consumenten gericht tegen hun financiële dienstverlener inhoudelijk behandeld. Hiervan zijn 1.292 klachtzaken opgelost met inzet van bemiddeling of schikking. In de regel betekent dit dat zowel de consument als de financiële dienstverlener hiermee tevreden zijn. In 1.174 klachten is een uitspraak gedaan. In bijna 200 klachtzaken is de consument deels of geheel in het gelijk gesteld; in 975 klachtzaken was de klacht van de consument ongegrond.

Lees verder

VV&A Walking Dinner donderdag 19 mei 2022

Met veel plezier berichten wij u dat het reeds aangekondigde VV&A Walking Dinner op donderdag 19 mei a.s. gaat plaatsvinden.

Om 17.00 uur bent u van harte welkom in Brasserie Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel. Dit VV&A event is exclusief toegankelijk voor (geassocieerde) leden, duurt tot ongeveer 21.00 uur en heeft een informeel karakter. Het belangrijkste doel is elkaar weer te zien, bij te praten en samen vooruit te kijken. Natuurlijk onder het genot van diverse gerechtjes en drankjes.

Lees verder