Paneldiscussie: de zin en onzin van box 3

Dinsdag 14 maart jl. heeft VFBO een paneldiscussie gehouden over de zin en onzin van box 3 in Almere. Deze paneldiscussie is online bezocht door bijna 600 leden van VFBO (CFP en SEH) en andere geïnteresseerden.

Deelnemers aan de paneldiscussie waren:

Lees verder

SREP Guidelines en Wet Beloningsbeleid op programma ledenbijeenkomst 15 maart a.s.

Komt u woensdag 15 maart a.s. naar onze volgende ledenbijeenkomst in Breukelen?

Naast de dossier update staat een presentatie van Finnius Advocaten over de impact van de nieuwe wetgeving rondom het beloningsbeleid op het programma. Tevens komt een afvaardiging van De Nederlandsche Bank en Autoriteit Financiële Markten toelichting geven op onder meer de nieuwe SREP Guidelines.

Lees verder

Volgende VV&A ledenbijeenkomst 15 maart a.s. in Breukelen!

Zet u 15 maart a.s. vast in uw agenda? Dan vindt de volgende ledenbijeenkomst plaats.

Graag praten we u dan weer bij over de diverse VV&A dossiers en ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving voor onze branche.

Wij zijn hard aan de slag met de voorbereidingen. Naast de dossier update staat een presentatie van Finnius Advocaten over de impact van de nieuwe wetgeving rondom het beloningsbeleid op het programma. Tevens komt een afvaardiging van De Nederlandsche Bank toelichting geven op lopende en nieuwe onderzoeken en uitvragen.

Lees verder

Tijdelijke regeling UBO-register is verlengd tot 1 januari 2023

Eerder dit jaar is een tijdelijke regeling ten aanzien van het UBO-register aangekondigd. Dit betreft de regeling tot 1 september 2022 omtrent hoe om te gaan met ontbrekende registraties in het UBO-register, gelet op de huidige piek in verwerkingstijden bij de KVK als gevolg van het grote aantal opgaven rond de deadline van 27 maart jl. (zie onderstaand de tekst van de regeling zoals gecommuniceerd in de kamerbrief over het UBO-register van 14 april jl.).

Lees verder