Save the date: VV&A ledenbijeenkomst op dinsdag 18 juni 2019!

De aanmelding voor onze volgende ledenbijeenkomst op 18 juni is gestart, u kunt zich hier aanmelden!

We nodigen u van harte uit voor deze ledenbijeenkomst, waar de belangrijkste ontwikkelingen in onze branche belicht worden. Het bestuur voorziet u van een update van diverse stakeholder dossiers. Tevens vindt deze middag de jaarlijkse ALV plaats.

Lees verder

Kifid presenteert vandaag haar jaarverslag 2018

In 2018 heeft Kifid in totaal 2.922 klachten inhoudelijk behandeld van consumenten die een geschil hadden met hun bank, verzekeraar of andere financiële dienstverlener. Voor bijna de helft van de klachten (46%) is met inzet van bemiddeling of schikking een oplossing gevonden tot tevredenheid van consument en financiële dienstverlener. In ruim 1.100 financiële klachtzaken is een uitspraak gedaan. Daarbij is de consument in bijna 200 klachtzaken deels of geheel in het gelijk gesteld; in ruim 900 klachtzaken was de klacht van de consument ongegrond.

Lees verder

Evaluatie ledenbijeenkomst 19 maart jl.

Het bestuur streeft ernaar het programma van de ledenbijeenkomsten aan te laten sluiten op de praktijk en de wensen die bestaan bij haar leden. Graag horen we wat u vond van de 3 programma onderdelen, te weten de dossier update door het bestuur, duurzaamheid & vermogensbeheer door KPMG en kostentransparantie & product governance door de AFM.

U kunt uw feedback mailen naar secretariaat@vvena.nl maar vanzelfsprekend kunt u ook met één van de bestuursleden bellen om persoonlijk uw ideeën en/of suggesties te delen. Als u inlogt, treft u de telefoonnummers van de betreffende bestuursleden aan. We zien uit naar uw feedback!

Lees verder

VV&A Golfdag op 25 juni a.s.

De eerste VV&A Golfdag zal op 25 juni a.s. plaatsvinden op golfbaan De Hoge Dijk in Amsterdam. Vanaf 12.00 uur heten we de deelnemers welkom en na afloop is er een borrel met aansluitend BBQ. Nadere details volgen spoedig. VV&A leden kunnen zich achter de inlog op deze site aanmelden voor de wedstrijd en/of de clinic. 

Lees verder

Presentaties ledenbijeenkomst 19 maart jl.

Dinsdag 19 maart stonden op de zeer druk bezochte ledenbijeenkomst drie onderwerpen centraal. Dit waren de dossier update door het bestuur, duurzaamheid & vermogensbeheer door KPMG en kostentransparantie & product governance door de AFM.

Lees verder